Klik her for menu »

Lovkrav


Lektioner:
For at forstå lovkravene skal du vide at en lektion skal vare mindst 45 minutter, derfor er alle vore lektioner i undervisningsforløbet opdelt i et antal lektioner a’ 45 minutter.

Mindstekrav til bilkørekort:
Teori: Mindst 29 lektioner a’ 45 minutter
Kørsel: Mindst 24 lektioner a' 45 minutter 
heraf 8 på baner og 16 på vejen

Vi gør opmærksom på, at de fleste elever har brug for mere end de 16 kørelektioner på vejen.

Kørekort til 17 år:

1. januar 2017 kan du starte på kørekort, hvis du er fyldt 17 år. Kravet er at du skal altid have en voksen, på mindst 30 år med gyldigt kørekort og mindst 10 års erfaring som bilist, med under kørslen. Den voksne ledsager må ikke selv have hverken betinget eller ubetinget frakendt sit kørekort i løbet af en 10 årige periode.

Førstehjælp:
Alle som efter 1.10.2006 ansøger om deres første kørekort, skal have et 8 timer’s kursus i færdselsrelateret førstehjælp.

Du skal altid have udleveret 2 lektionsplaner den dag du starter. Lektionsplanen skal følges, det vil sige at lektionerne, skal tages i den rækkefølge de står i planen. Det er ulovligt at underskrive for en lektion du ikke har modtaget undervisning i. Hvis du fx ikke har været ude på helt uoplyste veje under din mørkekørsel så lad være med at underskrive, du kan risikere at blive afvist til dine prøver.

Advarsel:
Der er desværre mange unge som lader sig lokke af helt urealistisk lave tilbudspriser. Vi ser mange som må flytte køreskole, fordi de valgte et alt for billigt tilbud. Hvis man får en skønnet pris på et færdigt kørekort på kr. 10.000,- så er der i de fleste tilfælde noget galt.

Søborg Hovedgade 33 - 2870 Dyssegård - Tlf. 39668089 - E-mail: borgens@borgens.dk
Nyheder

Kørekort til 17 årige

https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/i-bil/koerekort-til-17-aarige


Ny hjemmeside på vej

Opdatering af hjemmeside på vej.


Åbningstider:

Vores kontor i Søborg har åbent:

Mandag fra kl. 13.00 - 17.30

Torsdag fra kl. 13.00 - 17.30


Læs alle ..